Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

BockbierDag 2024 Zondag 6 oktober vanaf 13 uur


BockbierDag en Koopzondag Aalten 6 oktober

De eerste zondag in oktober is dit jaar in Aalten de introductie van Nederlands bekendste speciaal bier: het Bockbier. Op de Markt, bij café Leuven en bij café Schiller kunnen speciale bockbieren worden geproefd. Tijdens deze dag is het gezellig winkelen in het centrum van Aalten!

Een mooie combinatie op deze zondag 1 oktober: de traditionele BockbierDag met de Koopzondag. Bij de Aaltense winkels is het gezellig winkelen en in de straten zullen verschillende activiteiten zijn. De Markt en de cafés staan in het teken van vele soorten bockbier.Voor de kinderen is er de draaimolen waarbij de ritjes met de draaimolen voor alle kinderen vrij is. Ook staat er een stroopwafel kraam, die bemand wordt door twee hele jonge enthousiaste ondernemertjes!Elke klant ontvangt deze koopzondag een actieflyer bij elke aankoop waarmee mooie cadeaubonnen gewonnen kunnen worden van Aaltense winkels en bedrijven.

De Compagnie Onversaegt en de Vendeliers van Sint Helena zullen traditioneel de BockbierDag openen en het eerste vat Bockbier wordt om 13 uur aangeslagen op de Markt. Alle op dat moment aanwezige bezoekers zullen hier op een mooi glas Bockbier worden getrakteerd!

De tuin van Café Schiller biedt plaats aan een Bockbiermarkt, met meer dan tien bockbieren van de tap. Een dag waarop bezoekers ook met een strippenkaart de specialiteit van de brouwers kunnen proeven: op de Markt, bij café Leuven en bij Schiller. De horeca serveert bijpassende gerechtjes en livemuziek klinkt op twee locaties. Luc ten Brinck en Raimond Surquin spelen op de Markt en bij Café Schiller speelt de Bockbier Band!
BockbierDag & Koopzondag:

Zondag 1 oktober vanaf 13:00 uur. (Koopzondag tot 17:00 uur, aanslaan eerste vat 13:00 uur)


Hema Aalten Jumbo Leussink Aalten
Alfa Accountants en Adviseurs
   
Facebook Welkom in Aalten | Stichting Aalten Promotie Facebook Winkelen in Aalten